Επιστολή του ”ΚΥ.ΜΑ”

Προς τη Δημοτική Αρχή Δήμου Τριφυλίας

Κοινοποιήστε

Προς:
Δημοτική αρχή
Δήμου Τριφυλίας

Κύριε Δήμαρχε.

Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα που απειλεί την υγεία όλων μας.

Είστε από τους πρώτους που αντιληφθήκατε την κρισιμότητα της κατάστασης και δράσατε άμεσα, αφενός κλείνοντας τα σχολεία της Τριφυλίας πραγματοποιώντας απολύμανση, αφετέρου συστήνοντας ειδική ομάδα με επικεφαλής τον κύριο Ασημακόπουλο, που βοήθησε και συνεχίζει να βοηθά τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Η επόμενη μέρα, όμως, αποδεικνύεται πραγματικά εφιαλτική. Το κλείσιμο των επιχειρήσεων και η απότομη διακοπή της εργασίας ήδη έχει δημιουργήσει ανασφάλεια σε πολλούς συμπολίτες μας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το ΚΥΜΑ προτείνει τη συγκρότηση ενός σώματος, υπό τη δική σας επίβλεψη, που να απαρτίζεται από την τοπική εξουσία και φορείς της πόλης μας, ρόλος του οποίου θα είναι η καταγραφή περιπτώσεων ατόμων ή οικογενειών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, αλλά κυρίως η δημιουργία ενός μηχανισμού που θα αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή στηρίζοντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας.

Είναι υποχρέωση όλων μας, σε αυτό το μείζον πρόβλημα που θα προκύψει, να βρούμε άμεσα τη λύση. Το ΚΥ.ΜΑ. είναι στη διάθεσή σας.

Κυπαρισσία 31 Μαρτίου 2020

Κοινοποιήστε