Καθαρισμός του Πυθμένα του Λιμανιού Κυπαρισσίας

Η εξειδικευμένη ομάδα δυτών του καταδυτικού κέντρου «IONIAN DIVERS» θα προβεί στον καθαρισμό του πυθμένα του Λιμανιού της Κυπαρισσίας.

Κοινοποιήστε

 

Ο Δήμος Τριφυλίας, σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων – Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και ύστερα από πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συνδυασμού ΚΥ.ΜΑ (Κυπαρισσία Μαζί), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον:

«Υποβρύχιο Καθαρισμό του Λιμανιού της Κυπαρισσίας».

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου & ώρα έναρξης 11:00 π.μ., η εξειδικευμένη ομάδα δυτών του καταδυτικού κέντρου «IONIAN DIVERS», θα προβεί στον καθαρισμό του πυθμένα του Λιμανιού της Κυπαρισσίας.

Το πολυετές έργο της συγκεκριμένης ομάδας περιλαμβάνει τον καθαρισμό πληθώρας λιμανιών της χώρας, ενώ η παράλληλη συμβολή της στον Περιβαλλοντικό Εθελοντισμό είναι καταλυτική.

Η ιδέα για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης ανήκει στον κ. Σμέρδη Αθανάσιο και το κάλεσμα της ομάδας δυτών αποτέλεσε δική του πρωτοβουλία. Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας κ. Ασημακόπουλος χαιρέτησε με θέρμη την εκδήλωση, παρέχοντας εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας την απαραίτητη συνδρομή και βοήθεια για την υλοποίησή της.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντικός Καθαρισμός του Χερσαίου Χώρου του Λιμανιού. Θα μοιραστεί κατάλληλος εξοπλισμός στους παρευρισκόμενους εθελοντές.


Σας περιμένουμε όλους στον ευρύτερο χώρο της Αποβάθρας Κυπαρισσίας.
Η παρουσία όλων μας είναι τόσο ευπρόσδεκτη όσο και απαραίτητη.

Γιατί, η Ομορφιά του Τόπου μας περνά από τη δική μας Συμβολή και Προσφορά.

Κοινοποιήστε