Καθαρισμός της Βόρειας Παραλίας της Κυπαρισσίας

Ο εθελοντισμός ομορφαίνει.

Κοινοποιήστε

Τη διοργάνωση μίας ακόμη εθελοντικής δράσης ανέλαβε τοΚΥ.ΜΑκαι η ομάδα εργασίας του.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020 και αφορούσε στον καθαρισμό τμήματος της βορειοανατολικής ακτογραμμής της Κυπαρισσίας, το οποίο εκτείνεται από το bar ”Sunset” μέχρι πριν την παραλίαΤρύπες”.

(άποψη του χώρου δράσης)

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε αναγνωριστική επίσκεψη της ομάδας εργασίας τουΚΥ.ΜΑστο σημείο της δράσης, με σκοπό να καταγράψει τις ανάγκες σε υλικά και εξοπλισμό, προκειμένου η όλη διαδικασία να είναι οργανωμένη και το αποτέλεσμα ουσιώδες.

Για ακόμη μια φορά, η εθελοντική συμμετοχή πολιτών ήταν καταλυτική. Ειδικότερα, ομάδα παιδιών του Γυμνασίου Κυπαρισσίας μαζί με γονείς και επαγγελματίες της πόλης, θυσίασαν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο και βοήθησαν στο γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό της παραλίας, απομακρύνοντας σκουπίδια και καλάμια και αφήνοντας τον περιβάλλοντα χώρο όμορφο, ασφαλή και επισκέψιμο

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, το πόσα μπορεί να επιτύχει μια ομάδα ατόμων σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δείτε περισσότερα και στη σελίδα μας στο facebook εδώ.

Το ”ΚΥ.ΜΑ” θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες δράσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο και εφόσον έχει τη δυνατότητα έμπρακτης παρέμβασης. Το κάλεσμα στους πολίτες της πόλης και των περιχώρων για παρόμοιες εθελοντικές δράσεις είναι συνεχές και αναγκαίο. Η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη, ανεξαρτήτως συνθηκών.

 

 

Εξάλλου, το μέγεθος ή το εκτόπισμα μιας όμορφης δράσης δε μπορεί ποτέ να συγκριθεί με την ηθική ικανοποίηση των συμμετεχόντων.

Κοινοποιήστε